2011-11-09

Vattenvärld på Fotomässan – gratisbiljetter utdelas!Den 18-20 november hålls den årliga Fotomässan i Älvsjö. I år har jag köpt in mig på ett litet hörn där, för att testa mitt vattenprojekt – bilderna och boken – på en publik som primärt är fotointresserad.
Just hemkommen från en femveckors reportageresa i USA är jag något stressad, men ser fram emot att få möta dig och några tusen till under dessa tre dagar. På skissen här ovan ser du var mitt bås kommer att vara. Numret är B20:40. Ganska långt bort till höger när du kommer in från entrén. Båset har fyra meter vägg och strax intill har jag fem meter utställningsvägg, så jag kommer att kunna hänga kanske åtta-tio bilder. Jag hoppas också kunna visa mitt bildspel på en teve i mitt bås.
Boken Vattenvärld kommer jag förstås att sälja till specialpris under mässdagarna.

Chans till gratis biljett!
Inträdet på Fotomässan kostar 150 kr. Som utställare har jag kunnat köpa ett antal till lägre pris, och nu vill jag dela ut fem biljetter till foto- och naturintresserade bloggbesökare.
Skicka namn och adress i ett mejl så skickar jag en biljett var till de fem första mejlarna. Det är alltså först till kvarn som gäller. Och den enda motprestation jag begär är att du kommer till mitt bås vid mässan och presenterar dig, så vi får växla några ord. OBS. Biljetterna tyvärr slut! Men välkommen ändå, om du är på mässan.

2 kommentarer: